GroundZero Creative Commons License 2000.06.04 0 0 41
visszatérve az eredeti témára: én eddig két topikot nyitottam - természetesen felemás sikerrel. Mindkettőt a kultúrában. az egyik egy nyelvi játék, gyakorlatilag tutira mentem, mert pár másik ilyen nyelvi játékos topikban már törzstagnak számítottam, és biztosra vettem, hogy az enyémhez is átjönnek az ottaniak. be is jött.
A másik viszont az állandó titanic-állapotban leledzik: süllyed. Nem igazán értem, mert a tasztalnál már volt egy ilyen témájú topik (ezt csak később tudtam +, mert nem járok aTasztalba :)), és ott nagyon bejött - itt sajna nem. A beíróknak saját leégéseiket kéne +osztani a többiekkel, és eddig a sztorik túlnyomó része tőlem származik - már azzal is meggyanúsítottak, hogy csak kitalálom őket. Remélem, hogy felfedezik még, mert már csak egy-két sztorim van a saját életemből (meg a közvetlen környezeteméből), aztán kifújok (vagy tényleg elkezdek hazudozni? :))
Én azt vettem észre, hogy egy sor topiknál a topikgazda már régen nincs a hozzászólók között, vélhetően tehát már régóta nem látogatja saját topikját. És ezek között olyan neveket is felfedez az ember, amikkel más témakörökben rendszeresen találkozik, tehát nem tűnt elteljesen a hálóról, csak a sajátját nem műveli már. Na, ezt nem igazán értem.

Na, ennyi voltam.