480T Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3324
Jo napot, markatarsaim.
Sajna(?) nem tudtam kimenni a talira, de kemeim (tobb is!) ott voltak. Nagyon lesujto volt a velemenyuk: nagyon keves volvos volt, gyenge szervezes, akik nem ismertek egymast innen a forumrol azok visszahuzodva ucsorogtek.Sokan hamar leleptek. Szal szerintuk ez a forumosok talija volt. Lehet igy ez igy fajdalmas, de nem bantaskeppen mondtak, csak csalodottak voltak.
Elvileg! a tali nem csak baratok/ismerosok beszelgeteserol, egymas autojanak kiprobalasarol kellene hogy szoljon, hanem informaciok, hol mi olcsobb, jobb, van nekik, stb. szal a volvos hetkoznapok megkonnyiteserol IS kellene hogy szoljon. Hany uj ember lett beszervezve a majdani klubba? Egy picit en is ugy erzem egyhelyben toporgunk, es ez nem csak a hianyzo cegbirosagi papirok miatt.
A klub magjat ez a tizenegynehany ember adja akik itt a forumon kohognek egymassal. Emlekszel fargo, amikor a Lajoseknal talakoztunk, mit mondtam a klub-otletrol? A kezdeti lelkesedes utan marad majd 10 emberke es kesz. En mar anno ezt vegigjatszottam. (t.i. szerveztem mar en is klubot)

Mindezek eszrevetel, NEM fikazas.

Lacka
aki varja az arcaba a csulakat,paradicsomot, es egyeb romlott gyumolcsoket. ;((