Üdv mindenkinek!
Angel!
Szerintem úgy van, hogy "jéghideg ölelés, kegyetlen nevetés"
Szigi 101!
Nekem már volt részem ilyesmiben, és mondhatni egy kicsit durvább dolog, mint a Te szerelmi csalódás verziód. Nem kívánom senkinek, hogy ilyenekben legyen része!
Persze azt nem tudhatom, hogy Ákosban milyen élmény szülte a verset, és hogy kiről, de az én értelmezésemben durvább dolog lehetett, mint a Tiédben.
Mellesleg meg a vers azért lehet vígasz annak is, aki írja, mert egy részt meg lehet az az illúziója, hogy a verseiből mások majd könnyebben megértik az elmondhatatlant, illetve mert úgy érezheti, hogy fájdalma nem volt terméketlen és hiábavaló, legalább születet belőle valami szép és értékes, ami mellesleg egy nyom marad őróla, hogy egyáltalán élt, létezett, gondolkodott valamiről. (szerintem)
Angel!
Egyetértek Veled, hogy a mondanivaló súlya a lényeg. És talán a teljes, tiszta és akár reménytelen szerelem eléggé fontos téma egy olyan világban, ahol csak a szex és a külsőség dívik, s az egész emberi kapcsolatok érzelmi lényege elveszik az elüzletiesedett világban, belefullad a műanyag-mocsárba...
Mi a véleményed? Kíváncsi vagyok rá!
Ranger