Van pár érdekes tény és kérdés az utóbbi időben a fórumon ez jó dolog. Időm nincs reagálni sokszor. Pedig tényleg jó a téma.
Szolnoki center nagyon jó alap és tapasztalt idős már egy átlagos ujonchoz képest, 25 éves, a többség 22 évesen érkezik. Játékát látva jól használható és nagyon jól pattanozik. Ha fejben rendben van, akkor sikeres játékos lehet belőle, nem magyar szinten is. Pattanozasban nagyon kiemelkedő tud dobni minden adottsága megvan. Valószínűleg nagyon drága ujoncrol beszélünk amúgy.
Be cserélném e a Clark Bognár duót egy jobb 3-4 játékosra?
Clark 7 pont 3.8 pattanó 28 perc és nagyon jó fizikumú védő amit ő biztosan hoz, nem a legélesebb kés a fiókban néha, de akar és küzd.
Valószínűleg ezek a percek idén kevesebbek lesznek, de nem sokkal.
Egy extrabb 3-4 játékost hoztunk volna, nem védekezhet egész pályán mint ahogy a Clark tette sokszor, és idén is fogja valószínűleg mert azért valószínűleg nem lenne olyan gyors stb. De támadásban hozzon 14 pont 6 lepattanót mondjuk, ami már nagyon klassz teljesítmény. Bognár szerintem a 3-4 pont 2-3 lepattanót biztosan hozni fogja. Ha ezt osszeadom a Clark várható teljesítményével és azzal a ténnyel számolok, hogy mennyivel jobban eloszlanak a percek, én ezt a párost választanàm mint az egy szem játékost. Aki amúgy ki lenne szolgáltatva a Perl Váradi duó labda megosztásának. Amit nem minden játékos fogad el amúgy. Itt viszont nem lesz gond a fiúkkal az biztos.
Összességében én se a Clarkra számítottam, de látom mi a gondolat menet ami mellett elindultunk idén. Mert Beni helyett is lehetett volna hozni jobb játékost árában ebben biztos vagyok, de a Magyar játékos most itthon sokat ér, és akkor már a védekezés lett a mindenek feletti prioritás. Adjuk meg az esélyt mindenképp a Konakovnak és a fiúknak is.
Azzal sem értek egyet, hogy a Brown nem lehet formában hamarabb mint tél. Jó mentalitással rendelkezik, és ha már jó ideje egészséges az a térd, akkor Amerikában nagyon sok lehetősége van játszani meccseket készülni a következő idényre. Ez nem a régi magyar NB1 ahol májustól megáll az élet augusztus közepéig. Aztán akkor alapoznak újra a nyári semmit tevés után. Ha ő komolyan gondolja még a karrierjét, akkor szerintem kettőzött erővel és jó formában fog ide jönni a rozsda pedig pár edző meccs alatt le is fog menni róla. Reddicel összehasonlítás azért nem jó, mert Reddic márciusban sérült meg és szeptemberben már játszott. Nem is ugyan az volt a sérülés a két játékos esetén, ha jól emlékszem. Brown valószínűleg idén tavaszra már felépült, de akkor már nehéz csapatot találni. Ha nem valami bohóc fél szezonra akar menni stb.