fargo,
nagyon kedves vagy, szerencsére párom sokkal jobban van, lejjebb ment a láza, egy időre szünetelteti a futást... Valószínüleg reggel a futás után kimelegedve megfázhatott...
Templar, CYRUS,
hát mit is mondhatnék... köszi a próbakört, gratula a gépekhez! Kellemesen csalódtam bennük. Nem, nem néztem le őket, viszont ennyit se néztem volna ki belőlük. Fantasztikus, hogy a kormány erőszükséglete szervo nélkül az astráéhoz hasonló, a motorok meg nekem amolyan 'nyers erő' érzést adták... CYRUS, nálad persze beégtem amikor az automata kocsi baromszéles fékére tapostam, mondván ha a váltót birizgálod akkor én kinyomom a kuplungot! :-))))))
joyride,
na mi a véleményed? Jó volt?
Én is ilyen cégnél akarok dolgozni, ahol egy 2.0 16V V40 a cégautó! A főnök meg járjon csak egy A6-ossal, az ő baja! :-)
Macska,
mint Triz elmondta, nem foglalkozunk veled eleget. Hát cicám, meséljél! Nagy vonalakban elmondhatnád mivel foglalkozol, milyen autóid voltak ezelőtt, direkt választottál-e ilyen erős autót (macskáé, ha jól tudom 2300-as!!) stb.
Mennyit kellett győzködnie Triznek, hogy elgyere? Ugye nem bántad meg?
Triz,
elkezdtem egy egészségesebb életformát, amibe semmiféle füstölés nem fér bele (ami pedig a kávézással jár, ugyebár...). Azért a kajálások beleférnek...
Figyelj, te miféle késztetést érzel ha hallótávolságba kerülsz velem? Lehet, hogy üldözési mániám van, mindenesetre olyan érzésem van, mintha minden alkalmat megragadnál arra, hogy... :-) Tod, pofon búgyet!
Szomorú dolog szemtanúja voltam ma: a vitorlázó reptér mellett szoktam futni. Ma épp a táv 3/4-énél visszafelé látom, hogy felszáll egy motoros sárkány. Valami miatt végig figyeltem, hogy száll fel. Egyszer csak egy kipufogó-durranáshoz hasonló pukkanást hallottam és a sárkány elkezdett zuhanni. Láttam ahogy becsapódik a földbe. Megtettem még pár métert, mint aki fel sem fogta mi történt. Aztán egy másodperc múlva ráeszmélve, hogy ennek a fele se tréfa, elkezdtem futni a gép felé. Láttam, hogy én vagyok hozzá a legközelebb, elkezdtem hegynek felfelé sprintelni. Félúton kiugrik a sárkányból egy lány, láthatólag semmi baja. Odakiálltok neki, hogy jól vagy? Erre azt mondta, hogy ő igen de a fiú keze eltört, vérzik mindenhol és fájlalja a gerincét és a benzin is folyik. Odaszaldtam, a srác eszméleténél volt, mondta, hogy csak a mentőt hívjam. Mondtam, hogy azt már többen megtették. Azt mondta ne szedjem ki. A benzinről megállapítottam, hogy nem folyhat vészes helyre, segítettem a srácnak a lábát kiszedni a roncsból. Ekkor megérkeztek a hangárból az emberek. Leszedték az akkusarut, meg lekapcsoltak ezt azt, aztán hívtak egy helikoptert is, mondván ide a mentőautó nem elég.
Ekkor eljöttem. Baromi szar volt szinte tök tehetetlnül ott lenni. Templar, tudsz erről valamit, mint repülős? Nem nyúlnak a pilótához, ha az a gerincét fájlalja (nem vagyok hülye, ezt úgy értem, hogy nem-e elsődleges a szivárgó roncs elhagyása?)? Hogy lehet, hogy a lánynak semmi baja nem volt, míg a fiú összetörte magát (ennyivel biztonságosabb a pilóta mögött ülni?)? Tippelgettek ott, hogy a légcsavar eltört meg ilyenek. Szvsz ha nem hegyoldalnak tartanak akkor leteszi, de így... :-(((
A híradóban láttam, hogy Debrecenben is lezuhant egy vitorlázó, ketten meghaltak...
Mi van itt?? Templar, ha nem haragszol elnapolnám azt a repülést :-( Nem benned nem bízom, valahogy a repülés élményére nem vágyom annyira...
lore akinek első lorené épsége