paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 533
számítottam valami ilyesmire. de azt azért nem mondanám, hogy kifejezetten béla/láma oldalán állok, mert én csak ki akartalk titeket békíteni, nem a védelmére akartam kelni, azt hiszem azt maga is meg tudja tenni. mindegy kár volt.
és bármennyire is meg fogsz most gyűlölni, azért mégis megkockáztatom, hog legutolsó benyomásomat kimondjam. mert szerintem az, hogy a barátnődnek ilyen hangon beszólsz, az egy kicsit durva. de te tudod, de ne csodálkozz majd, ha egy idő után mindenki megunja majd ezt a ki-ki fakadó stílusod. azt mondod, hogy téged mindenki fogadjon el olyannak, amilyen vagy, nem fogsz senki kedvéért megváltozni. akinek meg nem tetszik a stílusod, az ilyen meg olyan (pl érzéketlen) ember, és mér nem tudja tolerálni, hogy te ilyen vagy. már megbocsáss, és belőled hol van a tolerancia????? azt hiszem erre írtam a múltkor, hogy más szemében a szálkát is....mert lehet, sőt biztos, hogy ebben az egész vitában más is vétkes, de is ugyanúgy része vagy te is, te is csak szítod a tüzet. mint ahogy én is most. de most már asszem tök mindegy, én már úgyis elástam magam előtted.....

remélem el tudod fogadni az én véleményemet, mert azt hiszem ez itt az alapvető probléma, hogy a más véleményét te rögtön támadásnak veszed. már előre sejtem mit fogsz erre reagálni....
csak azt értsd már meg végre, hogy akik szeretnek téged az nem ellened hanem érted vannak!!!!
ha ezt sikerül elfogadnod, szerintem minden jó lesz.
és ne csak a magad igazát bizonygasd, hanem gondolkozz el ezen is egy kicsit. mármint hogy ki az, aki rosszat akar neked. szerintem rá fogsz jönni,hogy senki.....(pl szerintem a barátnőd egyáltalán nem akart megbántani azzal a cd-s üggyel, csak meg akarta veled osztani az örömét! kár hogy te ezt nem így élted meg, de akkor se kéne neki esned. ő igazán nem tehet erről az egész helyzetről!!! szerintem nem is annyira érti...)

tiszteletem,
paulina