hurrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááá!
még egy rajongó!!!!!!!!!!!!!
szerény vagyok mi?
várlak rettegen, siess haza, aztán téged is beavatunk itten a szertartásba....:)))
na nem tudom, mi a véleményetek a cosmoról, de ezek után biztos meglesz. az áprilisi szám netikett rovata:
a statisztikák szerint egyre több nő használja az internetet. a hálózatnak azonban saját viselkedési kódexe van: "csevegés" közben az írásjelek helyettesítik a mimikát. ha nem a megfelelő jelekt használod könnyen megsértheted beszélgetőpartneredet. a cosmo netikett-útmutatója segítségével azonban elkerülheted a baklövéseket. (ha nem tudod mire vélni az egymás mellé halmozott, különféle írásjeleket, eláruljuk: 90 fokban elforgatott arcocskákat ábrázolnak.)
Mosolyogj! :-)
(kettőspont, kötőjel, zárójel) akkor használd, ha nem akarod, hogy beszélgetőpartnered komolyan vegye humoros megjegyzéseidet.
Széles mosoly :-D
(kettőspont kötőjel, nagy D)
akkor használd, ha azt akarod
Flörtölj! ;-)
(pontosvessző, kötőjel, zárójel)
jelentése: kacsintás
légy rossz kislány! :-p
(kettőspont, kötőjel, p)
ezzel a jellel, kinyújthatod a nyelved.
dumagép :-()
(kettőspont, kötőjel, nyitó zárójel, bezáró zárójel)
jelentése: még nem hagyod abba a szövegelést.
döbbenet :-O
(kettőspont kötőjel, o)
ez a jel azt mutatja, hogy megl
Mi van bcsíptél? %-)
(százalékjel, kötőjel, zárójel)
akkor használd, ha úgy gondolod, hogy beszélgetőtársad nem teljesen józan.
na eddig a cikk. szerintem
1. ezt egy pasi írta, aki meg van róla győződve, hogy anők tök hülyék.
2. a cosmo olvasói télleg sötétek. szerintetek valakinek télleg meg kell mondani, hogy 90 fokban elforgatott arcocskákat ábrázolnak
(bár szerintem ha valaki nem jön rá, az nem tudja azt sem, mi az hogy 90 fokban elforgatott). na meg hogy a leírja, hogy a jelek milyen írásjelekből állnak! ez nagyon súlyos!
3. a tördelésről nem is beszélve (a félmondatok télleg úgy vannak!) mondjuk a széles mosoly -t ha egy ilyen színtű valaki olvassa, az pl tuti félreérti! ;-)...mint pl ezt is...flörtölj! hahahahahaha
meg légy rosszkislány!!!!!!!!!!! :-DDDD