pestiutca12
2000.06.03
|
|
0 0
758
|
Kedves backspace
Erdekes amit irtal. Mivel annyi kulonbozo orszagban effective laktal es nem csak látogattál, gondolom nagyon sok tapasztalatod lehet. Es ha ezeket ugy használod mint egy érdekességet, kulturalis vagy akármilyen különbséget akkor az nem csak informativ de szorakoztato is tud lenni adott esetben. Pláne ha jo humorérzékkel egyesül. Szerintem mi csak leszürhetjük, hogy "itt tudnék lakni" vagy "itt semmi képpen se. De hogy jo vagy rossz azt nem mi döntjük el. Volt regebben egy post graduate egyetemista itt, akinek a weblapjara veletlenul talaltam ra. Naploszerüen irt majdnem minden nap az eppen az napi elmenyeirol, sikereirol, kudarcairol, emberi kapcsolatairol es en roppant elvezettel olvastam, mert sok mindenrol irt amilyen helyzettel en esetleg nap mint nap talalkoztam de mivel itt elek, soha nem vettem eszre. Azthiszem nagy volt a családja otthon es igy nem csak egyszerubb volt neki a kapcsolatot tartani mindenkivel de mások is tanulhattak belöle. Több éven keresztul irta, aztan egyszercsak már nem volt többet ott. Nagyon sajnaltam! |
Előzmény: backspace (757)
|
|