paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 529
sziasztok!
bocs, hogy megint beleszólok, és ugyan nem vagyok egészen kívülálló, talán azért mégis elolvassátok a véleményem.
a tegnapi dolog azzal kezdődött, hogy te viveca télleg jókedvű voltál a zenék miatt, viszont lámához nem annyira kedvesen szóltál hozzá....gondolom őt ez bántotta egy kicsit. aztán pedig az, amiben már nekem is van egy kis részem, hogy ő csetelt velem, (valóban így volt) erre te elkezdtél olyanokat írni, hogy ha mással is beszélget, akkor neked inkább ne is írjon, mert akkor csak néha néha tud hozzád szólni. amit nem értek ugyan, én is egyszerre száz dolgot csinálok, és mégis jól elvoltunk. na szerintem ezért kezdte el láma kérdezgetni, hogy most miért vagy ilyen, és nem hiszem, hogy a meg nem válaszolt levelein volt a hangsúly. szerintem azt a megjegyzért, ami erre vonatkozott (hogy bloodflowernek írsz, neki meg nem) nem gondolta komolyan, talán viccelődni próbált, lehet, hogy nem a megfelelő módon. szerintem fölösleges itt egymásra fújnotok, az én véleményem az, hogy béla/láma nyugodtan beszélgethet velünk egyszerre is, engem biztos nem fog zavarni. a többi rajtad múlik. és hidd el, az hogy mondjuk velem csetel, az nem azt jelenti, hogy téged le se szar! épp ellenkezőleg. szerintem nem kéne eldobnod csak így, mert azt hiszem ő az, aki a legtöbbet foglalkozik itten veled, és szvsz csak és kizárólag jót akar neked. ha néha kimondja, amit gondol, azt sem bántásból teszi, csak segíteni szeretne, tanácsot adni. ha te ezt nem szeretnéd, akkor inkább mondd meg neki, és nem lesz belőle sértődés, gondolom értelmes emberek lévén meg tudjátok beszélni, ki mit akar a másiktól, meddig terjedjen a barátságotok.
tudom, hogy az én véleményem érdekel a legkevésbé, de hidd el, én télleg azt szeretném, ha ez az egész harc le lenne zárva, és mindenki jóba lenne megint. persze nem mi kettőnkre gondolok, mert azt hiszem, azt már nem nagyon lehet visszacsinálni (és ezt viszont te írtad!!!), de bélával még mindenképp hozd rendbe a kapcsolatod!!!! szerintem nagyon megéri....
na akkor most be is fejezem, és még egyszer bocsi, hogy ennyit pofáztam. remélem legalább valami értelme is volt....
üdv,
paulina
Előzmény: Viveca (525)