backspace Creative Commons License 2000.06.03 0 1 757
PestiUtca12: oke, bocs, en is fogalmazhattam volna figyelmesebben, nem kivanom megvaltoztatni Amerikat, elfogadom ugy ahogy van, de ettol meg megvan a sajat velemenyem, amit a mi _neked_ Amerika topicban - ugy gondoltam - le is irok. mert _nekem_ ez amerika. Sajnos Magyarorszagon az ember hozzaszokott, hogy belenezzen a tanyerjaba, mert koran sem biztos, hogy komenymag fog benne uszkalni :-((. Magyaroknak sok hibaja van, errol akar topic hegyeket nyithatnank. Engem nem csak a hazalatogatasokkor zavar, mennyire fasultak, unottak, onzok, szamitok, stb. vagyunk, kereshetunk okokat (100 dollaros havi minimalber es 1 dollaros literenkenti benzinarak, felelotlen politikusok, fusizo emberek, pazarlas, stb.)
Ettol fuggetlenul en ugy erzem van osszehasonlitasi alapom, nem tegnap jottem ide eloszor, nem ket het b1/b2 turista vizummal, es nem berelt autoval rohangaltam Motel6-tol Super8-ig. Az elmult 10 evbol 8-at 4 orszagban (M.o-n kivul) toltottem.
Szerintem ha a massag elfogadasara buzditasz, akkor azt a massag elfogadasaval elolegezd meg.
96-ban, amikor eloszor jartam itt, valoszinuleg egesz mast irtam _volna_ ebben a topicba, valami ilyet: "tiszta gaz ez az Amerika!", azota eltelt sok ido, ma azt modnom furcsanak talalok dolgokat. (remelem ertekeled fejlodesemet :-) ).
10 ora mulva indul a gepem, es igen is kijelenthetem, faj elhagyni ezt az orszagot, mert itt nyugodtan eltem, biztak bennem, elfogadtak, es egyszeruen inteztem mindent stb. stb.

KatB; bocs, nem tudom honnan vettem, hogy te S.F.-ert odalennel. Sorry.

remelem nem most vagyok itt utoljara.
lehet hogy ti meg az ellenkezojet remelitek? :-))

bs

Előzmény: pestiutca12 (749)