Templar
2000.06.03
|
|
0 0
3309
|
Má én is hazaérkeztem!
Szóval aki nem volt ott bánhatja egész életében.
A hazai Volvópark óriási seregszemléjéről maradt le.
Volt egymás Volvóinak kipróbálása, Volvótolásos gyorsulási verseny, szlalomverseny, művelt társalgás, perec, gulyásleves stb.
Megkönnyeztük azokat a daliás időket amikor lore barátunk számára a buli netovábbja a csapkodó szárnyú falepke tologatása volt, amely élményt csak egy kakas nyalóka egyidejű elszopogatása tudott orbitális élvezetté emelni.
Triznyák és párosujjú patása hatalmas sikert aratott amikor a szlalomversenyen formabontóan új technikát alkalmazva egykedvűen átgázolt az akadálynak kitett gumiabroncsokon.
Joyride-ról kiderült, hogy csalódott a V40-ben és csak a fargo 850-esével való zingetés tudta visszaadni elveszettnek hitt hitét.
A társaság egy emberként valószínűsítette, hogy Triznyák és Macska007 ... de ez legyen egy másik topic témája.
Klubunk elnökét elismerés illeti mind a szervezés, mind a lebonyolítás terén tanúsított dicséretes szorgalmáért.
Közöttünk volt a guruló hazánk egyetlen uszonyos Volvójával, sőt nagylelkűen felajánlotta számomra a megcsodált uszony párját, amivel nem éltem, miután second hand ötlet lett volna.
Sajnos számos barátunkat nélkülözni kellett, így a - fizikailag is - utolérhetetlen Bolast, a bölcs doktor urat, topicunk junior versenyzőjét ketont, nem ütötte fel fejét közöttünk Frigyes Mester, nem gördült elő Volvó hűtőmaszkos Alekójával Pitecus (lore-nak volvósapka - alma) és még sokan mások.
Hazafele menet lore, fargo, Triznyák, Dave és jómagam közreműködésével elég tisztességet kötelékbe rendeződtünk, azonban sajnos az előttem haladó Triznyák kétszer is nagy gázt adott egycsapásra eltüntetve a reggeli kocsimosásom minden vívmányát.
Templar
a nagy elbeszélő |
|