umnyo Creative Commons License 2024.07.26 0 0 77

Nem véletlen - mert őrölt drága. És nem fogod annyiért megvenni. Én termelgetek itthon ezt azt saját célra, van pár magaságyásom. Egyik évben összeadtam mennyire jön ki fajlagosan mondjuk 1kg paprika, paradicsom - gyakorlatilag luxusélelmiszer árszintje kategória. És akkor arról nem is beszélek, mi van ha vegyszermentesen termelsz, és egyik napról a másikra ledől a paradicsomod fele, és elviszi valami gomba. De bárki kipróbálhatja akár otthon egy balkonládában is, hogy pár ő paradicsom is mennyi erőforrás lesz házilag vegyszermentesen, miközben megveszed párszáz ft-ért a  boltban.

 

Na ezért piszok drága a jó termék. Sokkal élőerő és erőforrás igényesebb, mert nem csak egyszer kétszer egy szezonban lefújod ezzel azzal, hanem napi szinten kell vele foglalkozni és kézimunkázni. Persze nyilván a másik oldala is megvan.

Előzmény: Csilliviri (61)