KatB Creative Commons License 2000.06.03 0 0 752
Kedves Parser,
A MO-i benyomasaid nagyon hasonloak a sajatjaimhoz. Minden evben megyek latogatoba es a tapasztalat egyre kenyelmetlenebb. Neha panaszkodom az otthoni csaladomnak, de nekik nem tunik fel az altalanos "savanyusag" es eroltetett udvariassag. Sot, nekik meg a mindennapos panaszkodas sem feltuno. Ahogy belegondolok, regebben nekem is termeszetes volt az elegedetlenseg. Lehet, hogy ez egy igazi magyar viselkedes... mi csak el-Amerika-iosodtunk:-))) En mar jobban szeretem a pozitiv elet-latast.
Talan iden megvaltozik a velemenyem... ket het mulva megyek haza.
Kb. 3 eve voltam Pecsett es nekem is nagyon tetszett a belvaros.

Kedves pestiutca12,
En sem tudnek San Francisco-ban elni. Tul sok a tehetos sznob, hontalan, rengeted idegen, az utcak eleg piszkosak, a varos draga, stb. Igazan a sok hontalan miatt utalok oda menni. Amiert oda megyek neha az a szinhaz, klasszikus koncert, emigracios iroda es varosnezes vendegekkel.
Az obol masik partjan lakom (az obol szelen). Sokszor megyunk setalni a parton (5 perc a haztol) ahonnan latjuk a varos (SF) fenyeit. A haz elott allva neztuk a szilveszteri tuzijatekot.

Kedves Mumu,
A foldrajz oktatasa nem kotelezo egyik iskola tipusban sem. A kisebbik lanyunk, aki nagyon jo tanulo egy katolikus gimnaziumban, jovore vegez. A legjobb egyetemekre palyazik (Berkeley, MIT) de eddig meg nem tanult: fizikat, foldrajzot, vilag tortenelmet, kemiat. Ilyen oktatas mellett nehez nem NY-inak lenni:-))) Sajnalom oket.