Mr. Derek!
"Es az miert baj:a postkommunista az azt jelenti kommunista utani,tehat nem kommunista."
Ugyan, ugyan... Kedves személyéhez hasonlóan én is félig-meddig amerikai magyar lennék, de ez nekem is új. Ne mondja már nekem, hogy US-ben nem érzik bele a posztkommunista szóba a negatív felhangot, és a "post" latin elöljárót csak az eredeti jelentésértelemben használják, pejoratív íz nélkül! Ugye nem szeretne erről komolyan meggyőzni?
"Bar hogy a fiuk mennyire nincsenek tisztaban a fogalmakkal,nem is tudom mi a turoert jartak egggggyetemre ,mivel a polgari az liberalis is egyben, legalabbis jobb helyeken."
Már megint igyekszik újakat mondani, de mi értelme van ennek? A "republikánusaink" például liberálisnak minősíttetnek? Vagy ők ne adj Isten nem is polgárok? Nézzünk már szembe az igazsággal és ne hagyjuk, hogy a kényszerképzeteink elhomályosítsák logikus gondolkodásunkat, plíz...
vagy ez az egész egy harmatgyenge megvezetési kísérlet akar lenni? Ugye nem?
Márairól:
"Csak el kell olvasni amikor a szallodaban zongorazo rokonarol ir akinel vendegsegben volt kulfoldon akit szegyelt azert mert dolgozott, magyar ur letere,raadasul egy mulatoban zenelt."
Mindig tudtam, hogy a baloldali ideológiák tartósan károsak a mentális egészségre. Na de ennyire?
Vitaember