különböző béla Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1367
Paulinkám! Nem tom, hogy kíváncsi vagy-e még rám, azok után, ami közted, meg Libi közt történt, én ugyan kíváncsi lennék, hogy mi a fészkes fenét műveltek itt a hátom mögött?

A Yahoo-maffia úgyláccik vékképp kizárt soraiból, sajnos, monták, nem felelek meg, mer túl magas az IQ-m, oszt nem tudnának bábként rángatni, mint monyjuk Libit, megasztán ilyen kollégák mellett az ember állandóan számíthatna egy jó kis orvsorozatra a háta közepibe. Hát köll ez nekem? Különben már újratelepítettem az Explorert, a Windowst meg az aknákat, minden létezó opciót ki-bekapcsoltam, de semmi nem segített, úgyhogy marad az Index, legalább az utókor is gyönyörködhetik bennünk. ( A régiek bezzeg még tuttak a szerelem nyelvén, ha magyarul nem is!)

Sally, nyugoggy meg, paulinának ma este nem lesz szüxsége bugyira, úgyhogy nem kell bereteszelned az ajtót!

Shalina!

A hyperszuperintenzív nyelvtanfolyamot sajnos csak bentlakással tudom megoldani, úgyhogy kérdezném:

Franciaágy van? Hát sör a hűtőben? Kávé? (Hajnalba nyúló órákra kell számítani, ha ki akarod elégíteni olthatatlan tudásszomjam...)
Na jó, nem bánom, hát ha ragaszkocc hozzá, esetleg kiscsoportos foglalkozásról is lehet szó, pl. paulinának sem ártana még egy kicsit csiszolnia az angolján, mind a mai napig nem képes rendesen leírni a "fuck" szót, kékzeld, assziszi, hogy csillagokkal írják...