Kedves Praser!
elvezni Amerikat tenyleg igy kell, en is igy szoktam. Sokkal egyszerubb pl utazni (kocsival - repulovel), szallast intezni stb. Eleve nem farad le az ember mire odaer, a felkapott helyeket leszamitva nincs tomeg, es dugo. Elmentunk ugy a vilag vegere, hogy 1 heti ruha, egy terkep es egy bankkartya volt az embernel, tudtuk hogy mindenhol lesz motel, kaja, meg minden amire szukseg lehet. A legelso kirandulason (MSP->New Orleans) egy kicsit izgultam, de lenyomtuk 21 ora alatt es minden ugy volt, ahogy terveztuk. Utana meg nem is erdekelt az elokeszulet nagyon.
Es a termeszet, nagyon gazdag Amerika termeszeti kincsekben, masodszor sikerult tobb hetes szabadsagra elmennem, es korulneznem nyugaton, hat felejthetetlen. KatB-t egy kicsit irigylem SF-ert, kedvenc varosom Chicago mellett. Meg onnan elugrani eszakra a parton az 1-es uton, vagy elmenni a Yosemite-be, Sequoiaba. Es tenyleg boldog vagyok, amikor nezegetem a kepeket, ezek az alkalmak a szep emlekek kozt kerultek elraktarozasra a 100 tekercs film mellett.
egyszer ha hazamentem, csinalok egy weboldalt fotokkal legszebb amerikai nemzeti parkokrol
na sok lenyegtelen dolgot irtam osszevissza mar megint
bs