kavicsos1964 Creative Commons License 2024.07.21 0 0 76122

Mert a nagy cégek ami európai már igazábol nem csinálnak jót semmiből ami kicsi gép ! Nemrég nézegettem a láncfűrészeket ez ügyben azért vágtam rá egyből a japán márkát ! 40-45 cm3 fűrészben egyik nagy cég se csinál profi gépet pl erdőre de az Echo igen a 4510 vagy valami ilyen számú géphez van írva erdészeti munkára is alkalma bármilyen állományban . Én egyik nagy cégnél sem láttammég hasonló felírást sem a 45cm3 géposztályban . Amik vannak még a famer kategóriát se nagyon ütik meg . Az árakról meg már egynémelyik gép az Echo árai felett vannak . Valamiért az európai gépek leromlottak minőségileg és elmentek a hobbi házkörüli gépek felé de profi árak lettek . A japán meg japán volt régen is és most is az . Nemrég néztem a kínai gépek őséről filmet azok sok évesen még mindig versenyképesek és még eredeti alkatrészek is vannak hozzá . A 137 husihoz pl a husi szervízben se tudták megmondani milyen gyujtás modult tudnak adni hozzá ! Sikerült is egy 3mágneses gyujtást vennem a két mágneses lendkerékhez ,nem is szidtam őket egy picit se !

Előzmény: Törölt nick (76121)