"Pár napot vártam, majd beírtam neki (természetesen átjártunk hozzá trollkodni), hogy köszönöm a promóciót, meg is ugrott a videók nézettsége, de áruljon el valamit, miszerint a kötőszavakon kívül értett-e egyáltalán egy mondatot is az előadásokból.
Ekkor egy kis idő eltelt, végre meg is nézte amit berakott, majd a fórumozók homéri kacaja közt gyorsan elsikálta az oldaláról a linkeket."
Nem kerek a sztori.
Mióta érdekelte volna Soltikát, hogy te miről pampogsz azon a videón, ha egyszer nem a veretes ostobaságod bizonyítékául rakta be (arra van itt egy valag teljesen szabályszerűen linkelhető hozzászólásod), hanem egyszerűen csak megIRL-ezett vele?
Legalábbis, ha én akarnék berakni rólad ezt-azt, akkor beraknám, oszt' kurvára leszarnám, hogy épp a nagydoktoridat véded rajta húrelméletből folyékony tagalógsággal, vagy egy szál faszban rúdtáncolsz a Kék Osztriga bárban.
Ha pedig levenném, akkor annak egyedül az lenne az oka, hogy már úgyis mindenki látta, aki számít és egy rúdtáncos Béla nem igazán illik a videóim portfóliójába.