Még csak egy dolog a merénylettel kapcsolatban: a femiben is feljött, de oda most nem akarok reagálni, hogy miután a merénylő kilőtte a 7 vagy 8 lövést az elnökjelöltre, azután a titkosszolgálat mesterlövésze valószínűleg fejbe lőtte. É itt jön be a konteo, hogy azért, hogy elhallgattassák és ne tudjon dalolni. Én csak annyit kérdezek, hogy van egy adott titkosszolgálati mesterlövész, aki tegyük fel, az egész esemény szervezése miatti végtelen balfaszságból nem tudja, hogy a másik háztetőn levő fickó mesterlövész-e vagy merénylő, miután látja, hogy elkezd lövöldözni az elnökre, az
-egy, csuklóból kilövi a fószert
-kettő, elgondolkodik azon, hogy ezt a palit nem kellene kilőni, bár azt sem tudom, fog-e még lőni, azt sem, hogy az elnök biztonságban van-e, hanem inkább életben kellene hagyni, hogy kihallgatható legyen.
Itt csak ezt az egy elemet emeltem ki. A rendőrök megpróbáltak felmászni, látták is, hogy merénylő,hanyatt estek. Abban az épületben volt a fegyveres erők bázisa.
Szerintem szimpla balfaszkodás volt az egész, persze utólag kiderülhet, hogy mégse, de egyelőre úgy tűnik.