Béla! Én teljesen barátilag mondom neked. Nem ismerlek. Igazából nem is akarlak ismerni. ezért nem is "nyomozok" utánad. De ha mégis ezt gondolnád, akkor túlértékeled a jelentőségedet. Legalább is számomra. Amit tudok rólad, azt innen tudom a fórumról. És nem olyan rég óta gyűlnek a benyomások.
Az lejött, hogy jó a dumád. Jó a retorikád. Még azt is nehéz lenne rád akasztani, hogy műveletlen bunkó vagy (ez utóbbiban nem vagyok annyira biztos, mert azért ennek időnként ellentmondani látszol, de ezt betudom az aktuális frontoknak). Viszont ami tisztán lejön, hogy elég komoly önértékelési problémád van. És nagyon kérlek, ne vedd sértésnek, mert Isten látja lelkem, nem annak szánom. Elégedetlen vagy magaddal és azt hiszed nem elég az, ami vagy. Pedig hidd el, úgy vagy jó, ahogy vagy. Nem kell bizonygatnod, hogy te az asztrofizikától kezdve az awin át a régészetben is penge vagy. Mert nem vagy az. Nem azért, mert hülye vagy, hanem azért, mert ha valaki mindenhez ért, akkor semmihez sem ért igazán.
Ebből kifolyólag az alázat is kicsit hiányzik belőled.
És most utáljál, ha akarsz, én nem utállak. Szívesen vitázom beled, abban az esetben, ha egyenrangú vitapartnerként kezelsz.