Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8558

Ne gondold ezt. Trump volt már elnök, és bármilyen hülye, azért Amerika köszönte szépen elvolt a regnálása alatt is. Ugyanígy el lesz aztán is, ott a fékek és egyensúlyok lebontása nem megy azért olyan egyszerűen, mint Magyarországon azért. Max. abban lehet kérdés, hogy tényleg leállítja-e Ukrajna támogatását vagy ki tud-e lépni a NATO-ból, ami Európát vagy a magyarokat is érintheti. De azt gondolom, hogy úgy fog kormányozni, mint előzőleg és mint Orbán: duma lesz, de a tettekben a szakértők döntenek majd. Mindenesetre pesszimistának nem kell lenni. :)

Trumpról jut eszembe: A fiamnak ma adták át az állampolgárságiját, ehhez tegnap voltunk fényképésznél, halálos volt a nő. Először is közölte velünk, hogy minden német törvény náci törvény, csak a zsidókat érintő részeket vették ki belőle, szóval mi a nácikat támogatjuk, ha bevándorlunk. Majd miután kínomban közöltem vele, hogy olvastam, hogy a világon az első állatvédelmi törvényt is a nácik iktatták be, akkor arra teljesen inadekvátan válaszolta, hogy Trump is zsidó, és Amerika Trump vezetésével rá fogja kényszeríteni a világot, hogy meg- vagy újraépítsék Salamon templomát. Ennél a pontnál egészen elvesztettem a fonalat, de igyekeztem még kötődni, hogy igen, most rá is lőttek, de igazából már csak azon voltam, hogy el ne röhögjem magam, olyan szürreális volt az egész. És nem tudom eldönteni, hogy a nő most valami náci fogyatékos volt vagy egy antifa fogyatékos. Később láttam meg, hogy a kirakatában a GMO-t és a Monsantót oltó plakát van. :D Most már csak azt sajnálom, hogy nem vettem fel az egészet, akkor könnyebben utána tudnék nézni, miféle konteó volt ez.

Előzmény: búvár-halász (8545)