Sziasztok
Legztóbb 2018 ban láttam a Harry Pottereket.
Lélegzetelállító dolgokat élhetünk át általa.Én számos olyan dologgal találkoztam kiskoromban ami Harry potteri szinten volt.Jartsm egész kietlen helyeken amin nem.volt senki csak vagy iskolai társak vagy nagyapám stb.velem.Ez kiskoromban volt.Max.8-9 évesen.Ezért állhat közel a Harry Potter hozzám.Mar rég nem láttam ,de ma belekezdek.Most nem dolgozok, de természetesen nem filmezni tervezek vagy varazsló leszek.Örülnék ha boldog tudnék lenni életem annyi részén amiben csak lehet.Mindenkinek ez a célja csak idővel elsikkad benne ,a rohanas, és negatív élet szemlélet miatt ami magyarokra jellemző különösen.Nem vagyunk kíváncsiak a misztikum ra sem .Szerintem az élet nem csak az anyagiakról, a napi dolgokról szól hanem hogy betekintést nyerjünk magunkba kicsit mert szerintem az ember önmagat kevésbé ismeri mint másokat.Ezért nem találja meg mi hozna hosszabb távon örömet neki és belefasul egy idö után.
Én általában azzal foglalkozok amit szeretek.Ez aztán se változik ha dolgozok.Valószinű nem a hobbimmal.foglalkozok munkaként.Mint az emberek nagy része.De szabadidőmben azzal foglalkozok azután is
És a fizika tanárom anno mondta: az embernek.minden percbe jól kell érezni magát.Igaza volt.
A Harry Potter alkalmat ad a misztika megélésre, szórakoztató, izgalmas.Ajanlom akit ez érdekel .
Más szemmel kéne élni az életünket.Vidamabban, akkor jobb minőséggel dolgozhatunk is.
Bocs ha sokat offoltam de belefér egyszer.