Sziasztok,
RAF2,
igen, azt hiszem értettem a képek célját...
Oyabun,
természetesen tisztelettel adózom szaktudásodnak, de megjegyzem, hogy csak arra gondoltam, hogy a fékekkel operáló kipörgésgátlók a hatásukat tekintve hasonlítanak az elektronikus differenciálzárakhoz.
Kár, hogy nem jöttél táplálkozni. Annyira azonban nem beszéltünk ki, bár az tényleg igaz, hogy...? :-))
Bolas,
sok sikert a vizsgá(k)hoz, sajnálom, hogy így alakult. Bezzeg ha már januárban elkezdtél volna tanulni!
A gyorsulásira sajnos valószínűleg én sem tudok menni, ugyanis 7-én jelenésem van, addig is arra kell készülnöm...
Templar,
nem volt botrány, mindenki meghajolt sokoldalúságod előtt. Ekkor derült ki például a szivaros hobbid is, megmiegymásis.
CYRUS,
nekem küldheted, valamikor csak felrakom. Egyébként: bejelentkezel az extrán a megadott jelszóval, előhívos a file managert, ráböksz a 'feltöltök' gombra és szépen kikeresed a fájlt a winyódról...
keton,
te most ugye viccelsz? Vagy nyertél a lottón? Ugye még barátok vagyunk? :-)
Hogy áll a győzködés a szombati tali ügyében? Gyertek ki, akár rövidebb időre is. Ja és feltétlenül keress meg minket!
fargo,
miért ma mosatod le a kocsit? Eddig nem így ismertünk meg... :-)
OT,
remekül hajtod a topikos népet, csak így tovább! A gyógyulási tendencia megvan még? Nehogy visszaess nekem!
Tegnap fargo kollegával besomfordáltunk az Ivanicshoz, érdeklődni a kihelyesett tali-poszter iránt, voltak-e érdeklődések stb. Nos, nem tudtunk meg semmit, viszont a szervízben láttuk Zarquon gépét! Rövid és tömör vélemény a szakember szájából az volt az autórol, hogy ritka az ilyen jó állapotú 480-as. Zarquon, remélem kinézel a talira, a géped állítólag kész lesz!
lore
ps: azért nem kellett percekig olvasgatnom a mai hozzászólásokat... :-(