Értelek. És nagyon csúnya dolog az, amit tegnap írt neked. Igazából nincs is helye a topikban annak a bejegyzésnek, mert szégyen.
De számomra az a szomorú, hogy én miért nem kedvelhetlek mindkettőtöket? Sajnos sokszor vet elém a sors ilyenfajta igazságtalan választásokat. Pár éve egy nagyon jó barátom és felesége váltak el nagyon csúnyán. Nem lett ugyan nyíltan deklarálva, de barátom eléggé nehezményezte, hogy én nem szakítottam meg a barátságomat a volt feleségével. De könyörgöm! Nekem semmi közöm az ő családi életükhöz. Ahogyan a ti konfliktusotokhoz sincs közöm, én nem is akarom, hogy közöm legyen.
Én mindkettőtöket kedvellek, tisztellek, mert kulturáltan lehet veletek beszélgetni vitázni. Úgy érzem, hogy mindkettőtöktől lehet tanulni. Nyuszival kicsit más a helyzet, mert egy zárt csoportban kicsit jobban meg tudtam ismerni, és nagyon kedvelem őt.
Csak bízom benn, hogy tegnap csak rossz napja volt.
Nagyon szomorú volnék, ha ilyen hülyeség miatt elveszíteném a virtuális barátságát. És nagy öröm volna, ha végre, sok év után ti pedig békejobbot nyújtanátok egymásnak.
(Ti ismeritek egymást irl?)