Törölt nick Creative Commons License 2024.07.12 0 6 8333

Ezt már leírtad, de marhaság. :) A bürokrácia őshazájáról beszélsz, baszki, gondolkodjál! A munkanélkülit az adott időszakban munkanélkülinek számolják, hiszen regisztrálva van a jobcenterben. Nem állnak neki megskubizni, hogy dolgozott-e valamikor öt napot vagy sem. És regisztrál mint a kisangyal, mert a német betegkasszák legombolják máskülönben pár száz eurócskára.

Tetszik ez a mindenféle különbségtétel, amit behaluzol magadnak, de a valóságban mégiscsak migrációs hintergrunddal vagyunk mind számontartva: én is, a cigányok is meg az albánok is meg a venezuelaiak is, még az itt született unokám is migrációs hátterűnek fog számítani, majd az ő gyerekei számítanak a született német csoportba.

Ugyanis: "A migráns olyan ember, aki a lakóhelyéről elvándorol, és egy másik országban letelepszik. 

A migráns szó nem egy jogi kategória, így nincs nemzetközileg elfogadott definíciója, de világszerte azt a személyt nevezik így, aki legalább egy évet tartózkodik egy olyan országban, aminek nem az állampolgára, függetlenül attól, hogy milyen okból (önszántából vagy kényszerűségből) vándorolt el, és milyen módon (jogszerűen vagy illegálisan) érkezett a másik országba. Például migráns a jobb fizetés miatt önként Bécsbe költöző magyar fiatal, és migráns a tálib megtorlásoktól tartva Üzbegisztánba települő afgán családapa is." Forrás: https://lexiq.hu

Ergo a roma betegeink is migránsok, és én is migráns voltam, illetve most migrációs hátterű német állampolgárként vagyok nyilvántartva. A németek egyébként nagyon kis precízek, azt is nyilvántartják, hogy a migránsaik EU-tagországból vagy EU-n kívülről érkeznek, de ettől még mindkettő migráns.

Amikor ezeket a faszságaidat leírod, kikapcsolod az agyadat? Vagy sose kapcsolod be?

Előzmény: Lelkis Béla (8329)