Tovább is van, csak véletlenül elküldtem a hszt....
Felszállási modor: agyrém. Itt gyakorlatilag népszokás a bunkó tolakodás. Pesten is néha látom, párhavonta, de itt naponta többször, kb majdnem minden járaton.... Ilyen agresszív nyuggereket nem nagyon láttam még, pedig a Lehel piacon szocializálódtam.
Rendszeres, hogy szállnék le, nyugger még ki se nyílt az ajtó már rombol fel, s le se tudok tőle szállni. Vagy pl. pont ma, jön a villamos, előttem egy mamika, a villamosról szállna le egy rockker gyerek. Mami berombol, fellöki s még el is küldi a faszba, hogy mit képzel! - bazdmeg.... - utána agresszív fejjel végig ül a villamoson. Civis IR is, bejön az egész vonat leszállna, babakocsival, bőrönddel, stb. A vonat fele még fel se tudott állni, mert úgy rommá van rakva a Flirt, s nylontrikós öcsibácsi, a hordó nagy hasával ahogy nyillik az ajtó már rombol be, fellökve a cigánynőt a 4 pulyájával, babakocsistul mindenestül, s be az első helyre, hogy menjünk már.
Valami elmebaj, ami itt megy.
Ellenőrök: na az 10/10-es. Nem az a léhűtő BKK-s banda, aki csak a 3 IQ-s turistát tudja megfogni. S nem is a 60+-os megváltozott munkaképességű papák gyülekezete. Úgy meg...k a c-t a villamoson, hogy csak lestem. Ezt így kéne Pesten is. S még a nyannyerek is kapdosták elő a személyiket, s mind be volt csippantva. Érdekes ez meg megy nekik.