Na, mai élmény: 25-ös v 41-es busz, műtyúk folyamat mondja, hogy elsőajtós felszállás, a sofőr meg notóriusan csak a hátsókat nyitja.... :D Ide kellene módszerátadóra küldeni beleszarásból a Zách utcát.
CAF: hogy azokba nem tudom mit rendeltek anno, de nem légkondit, az tuti. Valami folyamat zümmög, de úgy ömlik az emberről a víz... S ha ajtótnyit, szabályosan hűvös jön be kintről. Ezért Pesten már Demszkyt buktattak. Ebben a hőségben már kezdem megvárni a KCSV-t, mert van rajta ablak.....
Utastájékoztatás: Azt a hunglisht, ahogy letolják az angol bemondásokat, az büntet. A BKK féle Rachel meg a ló túloldala, a túltolt angolsággal, de itt meg már engem basz fel, hogy nem találtak egy olyan embert se, aki fel tudja mondani kb. normálisan. Ez még Nagyváradon is sikerült. Amúgy kurvasokat beszélnek a villamoson, a kijelzőbuzik tűltolták a programot.
A buszokon meg annyira random megy az angol/magyar bemondás. Egyik megállőt bemondja egy csaj magyarul hozzá angolul egy fickó. Következőt fordítva. S az összes variáció végigjátszva. De itt is túl van tolva, egy nem belvárosi szakaszon nem kell minden megállót next sztáPP íz-elni... Meg nem kell minden magyar kifejezést leforditani angolra.
Kedvencem, hogy a Nagyállomás railway station endstation-t három külön emberrel mondatták fel. :D
Csuklósvonalakon szólózás botrány, sose tudom megszokni.
A trolik felét random kiadni busszal szintén. Ennyire nem lehetnek szarok a GST-k.
Viszont pirospont: a troliszámba kiadott busz kijelzőjén ott szerepel, hogy "Trolipótló". Ezt a BKK nem hajlandó megcsinálni, s még meg is magyarázza.