Ma vettem meg a Hammert, szeretnék csatlakozni azokhoz, akik kielemezték a kazetta mellékletet :
Metalium : zseniális !!! Ha ilyen zenét hallgatok, mindig az jut eszembe, hogy nem lehet ezt NEM szeretni ???? Sowhat ( and co. ), áruld el, miért szar az ilyesmi ?
Borknagar : meglepően jó !!!
Kalapács : nagyon jó ez a nóta. A Totális Metal album nem tartozik a kedvenceim közé, azt hittem, a még régebbi számok még annyira sem jók.
King's X : érdekes, jobban bele kellene merülni. Biztos nem ez a legjobb számuk.
Shadow's Fall : valamiért már hosszú évek óta képtelen vagyok elviselni a hörgést. A zene viszont nagyon jó.
Andi Deris : furcsa, de tipikusan Andi-s szám. Hiába, egy jellegzetes énekhang meghatározó.
To/Die/For : tetszik, meg a múltkor láttam egy H.I.M. klipet, arra emlékeztetett.
Macskanadrág : na, ez KATASZTROFÁLISAN SZAR. A punk tényleg inkább csak hozzáállás, mint zene, erre mindig rájövök, ha ilyen zenét hallok.
Dying Wish : ez is jó, bár a Shadow's Fall-ról leírtak ide is érvényesek. Sőt, itt még az angol kiejtés is gáz. Először nem is tudtam eldönteni, magyarul vagy angolul énekelnek.
Gamma Ray : nem vagyok egy szakértő, de ez nem a legjobb nótájuk. Tény, hogy '85 óta Kai megtanult énekelni, de azért Ralf Scheepers az Ralf Scheepers. Ez a nóta most rajta van a válogatáson vagy nem ?
Neck Sprain : szar ének és modern metal klisék.
Brainstorm : ez is kurva jó !!!
Pokolgép : korrekt nóta
PC69 : azt hittem, ez valami hard rock/AOR, kellemes meglepetést okozott.
Without Face : jó
Heavenly : Gamma Ray klón
Destruction : szeretem a thrasht, ha elviselhető az ének, ez olyan.
Összességében ez a melléklet jobb, mint az előző.
Más téma :
Örülök, hogy U.N. kevéssé átszellemülten írt a Lord-ról, de annyira azért nem szállhatott el, hogy ne vegye észre a hangtechnika bénázásait, pl. Gidót szinte végig nem lehetett hallani. Jó lett volna ezt megemlíteni, és elküldeni az ezért felelőseket a p...ba.
YETI miért nem írt az Eddáról ??? Pedig ott volt, láttam. Azt még megértem, hogy ha a kiadó nem küld ingyenpéldányt, nem írtok a lemezekről ( pl. Deep Purple új dupla szimfonikus album - tessék megvenni, vagy kölcsönkérni ezeket ! ), de ha valaki kint van egy koncerten, arról miért nem lehet írni ? Annak idején a Page-Plant koncertről sem írtatok semmit és biztos vannak még példák. Bezzeg Ákos koncertbeszámoló, az van. Supertzar, hogy van ez ?
Egyébként jó ez a mostani szám.