SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1952
Na felgyülemlett bennem újabb adag felháborodás. Régen írtam, úgyhogy most sokat adok ki magamból, sűrítve!

Csak gyorsan átscrollozva a hozzászólásokat, olvasom, hogy Pateknek a Strong, meg Hair, meg az egész társulat nem túl szimpi. Az egy dolog, de lehet ezt kicsit diplomatikusabban is fogalmazni.
De ha esetleg arra gondol Patek, hogy Hair nem tud angolul "kiejteni", akkor egyet értek, még a Devil's Cab egész színvonalas, de ez a Stand by nótában produkált ének - hát. Először kb. a szám közepéig filóztam, hogy ez most angol, vagy magyar. A haverom meg meg volt róla győzödve, hogy magyar, sőt le is írta a szöveget. Ritka az angolulnormálisantudó magyar zenekar. Amúgy Strong jó, meg persze inkább numetal rules, mint classic...

A másik olvasom hangpróba: Pokolgép jobb helyen, mint pl. A Perfect Circle - nem mintha meglepődtem volna, de ezt akármilyen elfogultsággal, szubjektivitással, bundázás szándékkal nézzük - elég bizarr. Azért tegyünk már különbséget művészet és MÁS-EGYÉB között. Most metal revival trend tombol a Hammerbe, de azért az ember őrizze már meg a józanságát. Szerintem ennyi elfogultság nem illik bele egy ilyen újságba.
Mondjuk meglepett hogy LL (Cool J) listáján ott a Refused. Na azt én is kedvenceim közé sorolom és ajánlom mindenkinek, igaz lehetetlen hozzájutni.

Ja és köszi a Spiritual Beggarst.
Na azért nem is volt olyan vészes.

Előzmény: Sonka (1951)