nacso Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1148
Tisztelt Rajongok,
Kerek elenzest, hogy picit magszakitom, az amugy is eleg csapongo gondolatmenetet sajat eletem (lagalabb topichoz kapcsolodo) momentumaval.
Tobbszor is elhangzott az a kerdes a korabbaikban, hogy miert is hagyja el valaki az agyat egy automata oratol (en pl. egy 630.22.11 fortistol)?! Kb negy honapja allok ora csere elott, szamomra az a legfontosabb szempont, hogy amikor az idot nezem meg jo erzessen toltson el, az a vacak amit a karomon latok (reszletekig pontos es igenyes kdiolgozas, szolid, de karakteres formak, erezzem, hogy valami van a karomon)
Itt jonnek elo ugye az anyagiak: Meg is neztem egy borbarat, titanium otvozet, superstrong és superkonnyu, multifunction eco drive(????) citizen orat. az eladonak nem sok fingja volt, hogy mitol eco drive, de mindegy. Az ora konnyu, kicsi es 14 eves koromban megbolondultam volna erte. most 14 1/4 evesen (poen ->ez jo, ide illik) azonban mar van nehany dolog, ami zavar es amit elvarok egy oratol: nem lehet latni a szamlapot mert tukrozodik, sulya = 0, azaz nem jelzi, hgy o igenis ott van a csuklomon, titanium otvozet (!?!?) full gagyi mua benyomást kelt ranezesre is es erintesre is, szamos aprosag (pl a perc mutato 3 ugrasa jelent egy percet) zavaro tokeletessegre torekvest eroltet ram (jarjon folyamatosan az az istenadta mutato, mint a nagyapam doxajan!!) ... .... ....
Tehat : attol a szamtalan apro pici reszlettol tokeletsek es hangsulyozom tokeletesek azok az automaata orak
hat ennyit az almaimrol, koszonom, hogy megoszthattam veletek .....