In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.07 0 7 7951

Höhöhö. Hát szerinted Chilében is dolgozik az ellenzéki médiatúlsúly? Te ugye hülyének nézel engem? Nem baj, csak tudjam. Amolyan miheztartás végett.

Igen más falvakban járunk. Hát gyere el olyan falvakba is, amelyek bizony pusztulnak, rohadnak.

A komcsi kerületes mondatodat nem értem. Pedig istenbiza igyekeztem. De ez az én koromban már nem szégyen.

"Én azt érzem, hogy 1990 óta mindegyik nem balos kormány olyan propaganda ellenszélben haladt, amilyen propagandáért Julius Streichert Nürnbergben fel is akasztották. Én azon vagyok ledöbbenve, hogy ennek ellenére még mindig megvan a kormányképessége a Fidesznek a választásokon."

Hátbazmeg, ezt a két mondatodat esküszöm háromszor olvastam el. No nem azért, mert ennyire alapos ember volnék, hanem egyszerűen azért, mert nem hittem a szememnek. Félek, hogy nálad komoly mentális problémák vannak. Ha te is elhiszed, amiket írsz. Soroljam a fideszes médiahatalmakat? Ne akard. Ne gyere már házhoz a lófaszért.

"Aztán jönnek az adóemelések, a megszorítások és abból már soha többet nem jutunk ki."

Kedves barátom. Te tényleg vagy menthetetlen vagy, vagy kibaszott szervilis. A nem kívánt rész törlendő. Csak jelzem, mindkettőt nem ér.

Előzmény: Lelkis Béla (7950)