Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.07 -8 1 7950

dél-amerikai utaim során (konkrétan Chile), bárhol megtudták, hogy magyar vagyok, az első mondatuk az volt, hogy Orban dictator

Teljesen megható, hogy Chilében mennyire naprakészek orbanizmusból az átlag emberek. Esetleg a firkászok készrefőzött, előrágott, előcsócsált anyagot kapnak, amiből "tájékozódik" az átlag polgár.

Nem virágzanak a falvak.

Más falvakban járunk. És hidd el, nekem Felcsút nagyon kiesik.

az Urad által elvesztett városoknak igyekszik alaposan meghálálni a "hűtlenséget".

Hááááát... a komcsi (ez főleg DK-st jelent manapság) kerületekben Pesten hadd ne mondjam, hogy mi folyik.

Érzed. Biztosan te is érzed, ezért izzadsz.

Én azt érzem, hogy 1990 óta mindegyik nem balos kormány olyan propaganda ellenszélben haladt, amilyen propagandáért Julius Streichert Nürnbergben fel is akasztották. Én azon vagyok ledöbbenve, hogy ennek ellenére még mindig megvan a kormányképessége a Fidesznek a választásokon.

Én egyedül azon aggódok, hogyha visszajön a ballib csőcselék, akkor véglegesen csődbe rántják az országot, eladnak mindent, az Airportot már akár másnap, a MOL-t még egy napra rá, a közműveket, MINDENT, ahogy ezt megszokták. Utána meg visítanak, hogy a Fidesz miatt megy csődbe az ország. Aztán jönnek az adóemelések, a megszorítások és abból már soha többet nem jutunk ki.

Előzmény: In Lak'ech (7949)