In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.07 0 7 7949

Továbbra is azt mondom, óva intelek, hogy ismeretlenül skatulyázz be. Tapogatózhatsz a verhovinás szarkazmusoddal, ám továbbra sem tudod, ki vagyok. De azt borítéklom, hogy több faluban jártam, járok, mint te eddigi életedben. De lehet, hogy az elkövetkezőben sem fogsz tudni lekörözni.

Nem virágzanak a falvak. Vagy ha igen, az nem a pártodnak és kormányodnak, meg annak csöppet sem büszkeségere okot adó nárcisztikus fejének köszönhető. Ez utóbbi mondatom arra vonatkozik, hogy dél-amerikai utaim során (konkrétan Chile), bárhol megtudták, hogy magyar vagyok, az első mondatuk az volt, hogy Orban dictator. És az, hogy ha valaki, akkor ők tudják mi a diktatúra. (Ami felé ugyebár elég eltökélten halad az ország.)És éberségre intettek. De tudom, biztosan beépített soros-bérencek voltak, vagy brüsszeli álruhás liberális desszantosok.

Amúgy kérdezlek én, ugyan miért csak a falvak virágzanak???? Megmondjam? Hát többek közt azért, mert az Urad által elvesztett városoknak igyekszik alaposan meghálálni a "hűtlenséget".

Érzed. Biztosan te is érzed, ezért izzadsz. Tudod te is, hogy a leghosszabb lófasznak is van vége. És már közel járunk a fitymához. Ha érted mire gondolok.

Előzmény: Lelkis Béla (7948)