Beki Creative Commons License 2000.06.01 0 1 729
Kedves Parser! Köszönöm az összefoglalót!Nemrégiben olvastam egy könnyed szociologiai tanulmányt az amerikai népről,és lényegében azt mondotta amit te, megfűszerezve azzal hogy ezek az emberek lényegében tinédzserek akik nem képesek felnőni,mindent könnyen megkapnak(számomra döbbenetes volt a gyereknevelésről -inkább nem nevelésről- szóló rész), nehezen veszítenek,ergo mint egy átlagember a 13-20 éves koráig terjedő életszakaszában.Én egy kicsit visszásnak tartom ezt a mániákus sikerhajhászást(nem ítélkezem,szigorúan magán vélemény),bár az okozott károkból a lélekbúvárok remekül megélnek,de tény és való hogy ez lendíti előre a piacgazdaságot.Mo.-n megfigyelhető peszimizmus ékesen bizonyítja az előző tételt.:-)) vagy inkább:-(((( magam sem tudom.

Kedves WiseConsin!
Akkor mely sportban vagy igazán otthon:
-amikor valaki elüt egy labdát egy bottal,erre mindenki fejvesztve rohan a szélrózsa minden irányába,miközben a közönség felpattan,üvölt és a söröcskét a szomszédra locsolja
-amikor valaki rohan egy tojásalakú labdával,véletlenül vagy direkt elbotlik,erre mindenki ráugrik nem kímélve a földön ártatlanul bóklászó bogarakat,és olyan ruciban vannak amely alapján az emberlánya herkulesi vállméreteket feltételez.De csak feltételez!
-egyéb

Kedves KatB
Ha az amerikai nők nem tudnak főzni,akkor mi a fenét csinálnak háztartástan órán?Vagy azt már megszüntették?Lehet hogy győtött a készétel lobby?:-)))))Tegyük hozzá hogy a készételekben található nem természetes anyagok igen csak támogatják az ember egészségének leromlását azaz a korházakat,orvosokat.

Kedves Tibor!Erről eszembe jut,hogy amikor mentem a reptérre,elbeszélgettem a taxisofőrrel akinek mint kiderült a lánya no.-ban tanult.Mesélte hogy a kolleszban rengeteg nép gyermeke megfordult, ezért kitalálták hogy minden héten más és más népcsoport főz.Amikor a magyarok kerültek sorra állítolag a fazekak irtó sebesen kiürültek és folyamatosan recepteket osztogattak.

Evribodri!Ha valaki tud tipikusan amerikai húsétel receptet azt szívesen látom! Ezer köszönet!

Üdv:Beki