Emlékszem!
Ma sem tudok mást írni, nincs szükségem egyetértésre és jóindulatra sem.
De ez itt akkor is az én barátaim társasága.....
Azt is írtam, hogy nem vagyok bólogató János, a máshogy gondolkodás jogát fent tartom!
Perszepersze.. régen azért voltál az aki, mert akkor az akartál lenni - de most azért lettél ez aki, mert legutóbb meg ez akartál lenni.
És tessék, lettél önálló meg független, meg erős, meg szókimondó.
Azzal nem számoltál, hogy az önállóság magány, a függetlenség magány, a a rosszul használt erő elmagányosít, a szókimondás szintén elmagányosít.
"Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik nem hagyják abba a kritizálást, másoknak pedig a kedves szavak nem lesznek elégek, hogy jellemezzenek téged.Találkozni fogsz olyan emberekkel, akik ok nélkül utálnak, és olyanokkal, akik okokat találnak ki arra, hogy szeressenek.De, te mindvégig ugyanaz a személy vagy.."
Egy-egy harchelyzetet megnyerhetsz a szájerőddel - de társasjátékot nem fogsz tudni játszani.
Olyan társasjátékot nem is szeretnék játszani, ahol a szabályokat te fekteted le, mert ez nem demokratikus! A fórum soha sem volt az, ezért is lázadok!
Weöres Sándor:Ki minek gondol, az vagyok annak...
Olvasd el! :)
Szóval rendben, folytassuk.
Legyen így, bár nem lesz könnyű, mert kinek mit intézett a kormánya, ugye? :-)
A mosolyjel azért van, mert az írásaid alapján a hovatartozásod ismert, az oltásellenességed is tudott, most meg azok ellen vegzálsz, akikben hittél!
Nem politika hanem tények, 2020.-ban rendeleti kormányzást vezettek be az országban a pandémia miatt, az EÜ-ben megszüntették a közalkalmazotti jogviszonyt, lett helyette szolgálati, ami P.S. nevéhez kötődik, több mint 4000 szakdolgozó nem írta alá, mert kötelezték őket a vakcinára, nem kétszer, hanem háromszor, akik aláírták, azoknak a megélhetésük volt a tét, nem túlzok abban sem, hogy talán az életük is, nem 1 kórházi dolgozót gyászoltunk meg!
Betegségdiktatúra az megint egy olyan dolog, amit az én konzervatív tudásom, hol helyesel, hol meg tagad, mert emlékszem arra, hogy az átkosban még kötelező volt az évenkénti tüdőszűrés, amit jónak gondoltam, szinte megszűnt a TBC-az országban. Mióta nem kötelező, azóta terjed és ez nem jó senkinek, ergo, a fertőző betegségeket szűrni kell!
Nem tudok mást írni, mert belém van nevelve a megelőzés fontossága, mégis úgy gondolom, hogy veszett fejsze nyele, ha kötelezővé teszik, mert ha korán kiderül a baj, akkor sem kezelik, vagy felkerül az illető várólistára!
A betegségem magánügy, a saját testemmel azt teszek amit akarok, nem fogok kötelező szűrésre járni, mit fognak tenni ez ellen? Baromi egyszerű, majd nem járhatok ingyen a háziorvoshoz!
Már az is probléma, hogy egy sima vérvételem fent van a felhőben,amihez nekem és a dokimon kívül ehhez senkinek semmi köze, mégis látják!
Ui: Töck Jenővel sem értek egyet, hogy az orosz vakcina volt a legjobb! Miért is? Kerültem az oroszt, a kínait és a modernát, olyat választottam, amit jónak láttam, és nem történt hirtelenhalál.......