Szia WiseConsin!
Sok szep emlek fuzodik a szomszedokhoz, jo hirben all az onnan valo sör is errefele, es Chicago reven igen sok alkalommal voltam mar arra. NY 24 ora persze megallassal, Chicagon nem lehet atrombolni anelkul, no meg az elso ticket ota azert megeri raerosebbnek lenni. Ez az egy dologot itt tanultam meg, szep dolog a speedingeles, de nem a legfontosabb.
Es a legszebb videk is Wisconsinban van, videk alatt a megmuvelt foldekre, csaladi farm gazdasagokra meg a csaladi csillagvizsgalokra gondolok. Nyugi meg, hat inkabb Eau Claire, La Crosse, mint Los Angeles. En se szeretem a nyuzsit, a Twin Cities epp eleg (volt).
De sajna vagy szerencsere itt a vege! (most akkor oruljek vagy sirjak?) Most mondjak: lesz feletek egy kis severe weather ma este. Jon a tündérstorm.
emberek: itt annyira hidegek egymashoz, amilyenek a telek, a nem ittszuletetteken kivul senki nem hivott meg, es nagyon el se jottek. Engem leginkabb a csaladi ettermek ejtettek zavarba (Old Country Buffet es tarsai), ahol fiatal, oreg csaladostul jart enni, hetvegen sorban alltak, persze milyen jo, a haziasszonynak nem kell fel napig fozni, majd mosogatni, de hat ez olyan fura, mar a csaladra se forditunk idot? akkor mire. Ez azert mar tulzott kenyelmesseg.
bs