endrebá Creative Commons License 2024.07.02 0 0 4867

Szíjjelcsúszunk..

:-)

Tudod hogy ugyanazon a véleményen vagyunk, de én Jenővel is beszélek annyit hogy elfogadjam az álláspontját.  A szinte mindenki által" elfogadott megoldás miatt keresi ő is arra a bizonyítékokat hogy "ugyenembaxtamel amikoravezetőimben ésa zegésségügybenbíztam".

Megérdemel legalább annyi elfogadást, hogy majd kiderül hosszú távon..  nem kell úgy látnia az első kísérletet mint ahogy mi látjuk.  Az a lényeg, hogy a kényszerített egészséget ezután ne szeresse és ne követelje meg a saját példája alapján mindenki mástól.

Jenő.. tudom hogy nem követelted, csak az ésszerűséget vártad el.. legalább annyit amennyi benned is dolgozott, legalább azoktól akik hozzád hasonlóan ésszerűeknek tűntek.  Tudom : édesapám is meg volt győződve a nehéz napokban arról, hogy két arcmaszk az jobban véd mint az egy, és pláne ha az egyik kifelé van fordítva, és a másik meg befelé.

Pedig elhihetitek hogy ő sem rosszabb képességű elme mint én vagy te vagy közülünk bárki.

Olvassátok el ezt a cikket, és próbáljátok annak látni aminek én : van fontosabb ellenségünk is, mint a köztünk levő kis különbségek..

Jelentős életmódváltás (Charles Eisenstein jegyzete)

Előzmény: Aphelix (4866)