Emlékszel még miért kezdődött?
Mert azt mondtad hogy nincs szükséged az egyetértésemre, nincs szükséged a jóindulatomra.
De ez itt akkor is az én barátaim társasága.. akkor is, ha ők egymással is jól szót értenek.
Perszepersze.. régen azért voltál az aki, mert akkor az akartál lenni - de most azért lettél ez aki, mert legutóbb meg ez akartál lenni.
És tessék, lettél önálló meg független, meg erős, meg szókimondó.
Azzal nem számoltál, hogy az önállóság magány, a függetlenség magány, a a rosszul használt erő elmagányosít, a szókimondás szintén elmagányosít.
Egy-egy harchelyzetet megnyerhetsz a szájerőddel - de társasjátékot nem fogsz tudni játszani.
Szóval rendben, folytassuk.
Ha azt akartad mondani hogy orvosként sokkal többet nézegethettem volna félre.. hm. Részben nem is azért jöttem mozdonyvezetőnek, részben pályaválasztáskor még sok dolgot nem tudhattam magamról sem.. részben pedig a készülődő betegségdiktatúra nem az orvosok műve. Ők csak beadják az oltást - de nem ők készítik, és nem is ők teszik kötelezővé.
Ne a kollégáidat védd, mert nem őket vádolom - de az ő védelmük eltakarja a helyes irányt.
Töck Jenő uram világosított fel már régebben, hogy nem a jobb és a baloldal a különbség, hanem a nemzeti és a nemzetellenes. És nem tudok azóta se belekötni a meghatározásába, legfeljebb kiegészíthetem azzal hogy a ma feladata az álnemzetieket meghatározni és kiszűrni.
ÉS a mieinkkel.. harcolni a betegségdiktatúra ellen.
Az nem baj ha veszítünk. Az lenne a baj ha meg sem próbálnánk.