Ma reggel megint lenyomtam egy brutális edzés. Már amikor beléptem, mindenki rám nézett, mert hát, ki ne nézne rám, ugye?
Szóval, kezdtem egy kis bemelegítéssel Utána rátértem a komoly dolgokra: szuperszettek mindenhol. Húzódzkodások, fekvenyomások, guggolások – mindent megcsináltam, és persze, hogy rekordokat döntögettem közben.
Az új srácok próbáltak utánozni, de hát, esélyük sem volt. Az egyik megkérdezte, hogy hány sorozatot csinálok. Mondtam neki, hogy "Annyit, amennyit csak akarok, haver." Aztán persze megmutattam neki, hogy kell rendesen csinálni. Lehet, hogy most még csak néznek, de egy nap talán tanulhatnak valamit tőlem. Ha szerencséjük van.
Aztán jött a szokásos protein shake, mert ugye, az izomnak kell a táplálék. Miközben ittam, persze mindenki odajött kérdezősködni a rutinomról. És én, néhány titkot megosztottam velük. De csak néhányat, mert hát, nem mindenki lehet ilyen tökéletes.
Szóval ja, megint lement egy tökéletes edzésnap, és persze, hogy mindenki csak irigykedhet. Mert én vagyok az, aki mindig tudja, hogyan kell igazán edzeni. Ha legközelebb valaki megpróbálna engem utánozni, hát, sok szerencsét neki. A teremben mindenki más csak próbálkozott edzeni.