búvár-halász
2024.06.28
|
|
0 4
7775
|
Nekem nincs sok bajom a Kovács Gergővel, értem is, hogy a kívülállást meg kell mutatni, de ha valaki megmagyarázná nekem, hogy miért okádék széthordott pólókban megy be az önk. ülésre, akár átvenni a mandátumát, azt megköszönném. Számomra ez rendkívül zavaró, ha valaki nem tud egy rendes ruhát ( tudatosan ) felvenni, akkor onnantól kontraproduktívvá válik még az elmúlt években végzett komoly tevékenysége ellenére is. Nyilván teljesen tudatosan lép fel ál-hajléktalanként, de aki egy normális nadrágot meg inget ( nyakkendő nélkül) nem tud felvenni, az nekem nem fér bele az ízlésembe, bár én nyilván konzervatív-liberális vagyok.
Más. "Jó" volt az este a két szenilis vitája, Biden bácsi sajnos tarthatatlan, Trump is elég katasztrófa, ő is butul, de ezt megnyerte. Akkor jöjjön a világháború esetlegesen, mivel csak a debil két 80 éves között lehet választani? Én nem értem, szerencsére nem ott élek, de óriási gáz volt az egész. Biden bácsiról régen tudott, hogy szenilis, Trump bácsiról meg az, hogy gyakorló elmebeteg. Lehet, hogy az Usa belpolitikája rosszabb, mint a miénk?
:)
|
|