GeriSoft07 Creative Commons License 2024.06.28 0 0 14855

Üdv, van egy Isbir Life Sleep Lilium matrac, 2021 novemberi, vagyis még nincs 3 éves. (gigamatrac)

sajnos jelentősen puhul ahol fekszünk rajta. Ha jól értelmezem a garanciális feltételeket, akkor a terheletlen állapotban számít, hogy gödrös-e, ami legalább 15% kellene legyen. Ez ugye a vastagsága miatt kb 6cm gödrösödés lenne, ez meg inkább 2cm 

terheletlenül

A gond terhelésnél van, jelentősen puhább lett, konkrétan ha nappal ledőlök kicsit, és egyedül vagyok, akkor középre szoktam befeküdni, mert ott keményebb (160x200-as) és nem az én vagy párom szokásos alvo helyére fekszek, mert ott puhább. Tehát csak érezhetően felpuhult.

Ezzel gyakorlatilag nem tudunk mit kezdeni, ha jól olvasom az információkat?

(a fiamnak vettünk szintén itt egy Ceriflex Silver Active matracot, sokszor már oda dőlök le nappal, mert kb 2x olyan kemény pedig az is már két éves. mondjuk ő könnyű, nem nagyon terheli le. de annyira felpuhult az eredetileg elég kemény és kellemes isbir, hogy keményebb a silver matrac)

Most azon gondolkozok, vennék egy új matracot, de nem tudom hogy lehetne ezt nem kidobni, hanem eladni/beszámíttatni?