Jani-wan.
2024.06.27
|
|
0 0
85081
|
Szerintem mivel minden része az Erőnek, ezért minden okoz valami jellegzetes eltérést az Erőben is. Pl. ha valaki van valahol az nem olyan mint amikor nincs ott. (tudom hülyén hangzik :D) De ha valaki nem használja az Erőt az csak nagyon kicsit változást okoz és majdnem olyan mint bárki más, csak mondjuk mindenkinél és mindennél kicsit különböző, egyedi és jellegzetes.
Szerintem ezt igazolja mikor elfogja a Falcon-t a HCS, és Vader úgy gondolja hogy ismerős jelenlétet érez, ami ugye Kenobi. De nem tudja hová tenni az érzést. Mint amikor az ember megérez egy régről ismerős illatot, de nem tudja hová tenni, csak tudja hogy ismerős.
Viszont ha valaki használja az Erőt, az teljesen más változás. Sokkal nagyobb. A használó körül a mező nagyon megváltozik és teljesen más jellege lesz, ami által könnyen felismerhető az Erőhasználat. Ezt is megérzi Vader, amikor Kenobi lopakodásra használja az Erőt, hogy eljusson a vonósugár lekapcsolóhoz. És ebből már tudja azonosítani Kenobit.
Ha Palpi nem használja az Erőt, akkor a Jedik annyit látnak az Erőben hogy ott van az általuk ismerős szenátor, de semmi jele egy Sith által keltett zavarnak. Szóval szerintem ezért nem vették észre hogy ott van az orruk előtt. |
Előzmény: Mlle. Grenelle (85080)
|
|