búvár-halász Creative Commons License 2024.06.26 -1 6 7694

Inkább te olvasol felületesen engem, már nem először. Az előző disputánál is sikerült jóval azután kijavítanod Toller balesetével kapcsolatban, miután megírtam, hogy arra rosszul emlékeztem (vagyis nem olvasod végig, amiket írok, mielőtt rámoltasz).

Itt csak annyi kerülte el a figyelmedet, hogy "egyébként egészen tehetségesnek" neveztem, illetve a" Kevesebb színpadiasság, és ugyanennyi  tényleg komoly munka" kitételem szintén.

Egyébként aki cigány prímással húzatja a nótát a saját fegyelmi tárgyalása előtt-alatt az utcán, arról nekem nem lesz sok vonatkozásban jó véleményem, mert az én ízlésvilágomba az ilyesmi nem fér bele ( megtekinthető yt-n, szerintem ez egyébként elképesztő, sőt hajmeresztő). Szóval nem a konkrét ügyekben végzett jogi munkáját kifogásoltam, mert az kiváló, hanem az egyebeket, a körítést. A barátnőd meg abba akaszkodott bele, hogy DK-snak neveztem, de az ő szemében ugye ez a vörös posztó, onnantól nem lehet érvelni, ha egy ilyen vélemény elhangzik, bármennyi igazságtartalma van vagy akár nincs az adott kitételnek, semmi más szempont nem jöhet be onnantól.

Rohadtul unom ezt az egészet.

Előzmény: Törölt nick (7690)