fargo Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3160
Ma a fiamék ovijában kirándulást tartottak volna. Meg is rendeltek egy buszt valami vállalkozótól. A járat meg is érkezett potom egy óra késéssel, csak egy dolog hibádzott: a sofôr hótt mata részeg volt.

Kérdem én: milyen ember az olyan, aki képes lenne kockáztatni 50-60 kisgyerek életét azzal, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül elindul velük úgy, hogy szinte beszámíthatatlanul részeg. Nagy szerencséje volt az ürgének, hogy nem én vittem reggel a srácot az oviba, mert akkor nem úszta volna meg azzal, hogy az óvónôk elküldik a retkesbe. Az a minimum, hogy rendôrt hívok.

Szerencsétlen kiskölykök teljesen ráizgultak az egész napos túrára, erdô, hátizsák, pokróc meg minden, erre jobb híján kiterelték ôket a közeli játszótérre. Már csak ezért is megérdemelte volna a sofôr a herénbillentést.

Az már csak hab a tortán, hogy valaki lenyúlta a kisfiam kis hátizsákját, benne a legkedvencebb játékaival. Tuti, hogy nem elveszett, mert reggel betette a nejem a kisszekrénybe, onnét nem vették ki napközben, de délután már nem volt ott. Eddig csak gyanakodtam, hogy valaki lop az oviban, (ruhák tűntek el, meg apróságok), most már tuti, hogy valaki rájár a cuccokra.

Ja, mellesleg ma jött meg a levél a zsandároktól, hogy a nyomozást eredmény nélkül lezárták a Volvo ügyében. Nem értem a dolgot, hiszen volt több szál is, amin elindulhattak volna. Akkor most én vegyem kézbe az ügyet, vagy mi?

Egyszóval kissé megint tele lett a balzsebem :-(