klogg Creative Commons License 2024.06.25 -1 1 219833

Ostobák vagytok! Legalább az meggyőzhetne titeket, hogy a RYM-en a(z AOTD-n már leszerepelt Some Girls óta) a mai napig ez a legjobb pontszámú Stones lemez, pedig eltelt már 40+ év!! 5,394 légy, akarom mondani értékelő nem tévedhet!!!

AOTD on

Rolling Stones - Tattoo You

Jójó, igazából friss füllel meghallgatva nagyon is lehetséges, hogy én is lesajnálnám a picsába, ahogy a Some Girls-el is tettem, csakhogy nem friss a fülelés, nagyon is benne van az agytekervényeimben, igen sokszor lement, de csak mert megvolt (így ment ez ugyebár). Méghozzá egyedüli lemezként a Stones-tól. Egy kazetta egyik oldalán ez volt, a másikon a Zenyatta Mondatta a The Police-tól, és fogalmam sincs, hogy került hozzám, de mindegy is. Az azért tudnivaló, hogy ez az album a Zep Coda-jához hasonlóan korábbi felvételek összekapargatása és kiadása. De mivel én nem tudtam, ezek a számok mihez képest resztlik, mivel nem ismertem az addigi életművet, nekem megfelelt így is. Érdemes túljutni a lemez első felének tipikusabb nyegle csapkodásos rokkolásán, a B oldal némileg változatosabb dalokat kínál - persze azt nem állítom, hogy jobbakat. Ha erre a lemezre gondolok, speciel a záró Waiting On A Friend zongorás-szaxis lazulása jut először eszembe. Mivel tagadhatatlanul tapad hozzá egy erős megszokás/nosztalgia matrica, amiatt 8.5/10

AOTD off

Előzmény: divaoni01 (219831)