Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem, de elég sokat szaladgáltam, a hétvégén meg eget rengető három napos kanbulit tartottam a haverokkal. Most buli van, mert jövő héttől tanulni kell (záróvizsga über alles).
Bolas
A Triznyák kollega által ajánlott bontót mindenképp érdemes megpróbálni, a 480-hoz mindenük van (csak ép hátsó lámpa nincs, de nem is vártam mást), ami azért nem csekélység. Ezenkívül áll(t) náluk egy elég korrekt amerikai 2-es (ha jól emlékszem) teli extrával, amit érdemes megvizslatni.
fargo, keton
Jók a Franciaországgal kapcs. észrevételek. A francia nők tényleg szarok. Koszosak is. Én egyszer voltam autóval Párizsban, akkor a közlekedéssel nem volt problémám. Pedig egy metrótérkép (!) alapján próbáltam tájékozódni, hehehe... A körforgalmakkal kapcsolatban annyit fűznék hozzá, hogy én azt csodálom, hogy nem kopik asszimetrikusan a gumijuk meg a futóművük...meg a nyakuk, a seggük, stb.
hobe
Szerintem ez a probléma vagy valami computer, vagy átkúrás. Még egy ultraspéci vagy gyári katalizátor sem hiszem, hogy drágább egy százasnál.
Több mint érdekes ez az Ivanicsos munkafelvevős dolog. Én mindig egyvalakihez viszem, kíváncsi vagyok, ő-e az az illető, akihez nem kéne....
Tali
Egyébként egyre valószínűtlenebbnek érzem, hogy elmegyek a hétvégén. Semmi halaszthatatlan (bár a záróvizsga miatt későbbre nem tudom eltolni), csak amolyan giga-kanbuli utáni holdkór-mosottfos állapot várható, továbbá 1-2 óra alvás után 140 km-t vezetni oda, majd vissza... Ráadásul szégyenszemre még mindig nem vettem benzinkutat. Ezért aztán nem nagyon hiszem, hogy megkísérlem a dolgot. Viszont a gyorsulásira én is kimegyek.
Triz
Ha a te autód az a 7-es ikerlámpás grafitszürke kombi sötét üvegekkel, ami a Villányin szokott állni, akkor azt én is ismerem! Elég jó kis büntetőautó-feelingje van, eltekintve attól a szürkésbarna, egyenletes porrétegtől, ami általában ellepi... :-)
Harvester
A szállítási határidőkhöz annyit, hogy a 480-ban egyszer beszart a radiátor (télen), és egy hónapig állt a kocsi, mire a cucc megjött az Ivanicsho' (legyártani meg idehozni nem 5 perc...).
Üdv,
Zarq