-cobra. Creative Commons License 2024.06.24 0 0 14853

Kedves Fórumtársak!

14 hónapja vásároltam egy Relaxx Signum Dual Medium matracot itteni ajánlásra. Megosztanám a tapasztalataimat ennyi idő távlatából. A mai matracforgatásom alkalmával lehúztam a huzatot, mert szemmel is szerettem volna meggyőződni arról amit már egy ideje az ágyban fekve érzek. Sajnos szép lassan kezd kigödrösödni a matracunk mindkét oldalt. Csípő tájban a legjelentősebb, jelenleg kb 15mm, derék tájban valamivel enyhébb. A matrac megkapja azt amit elő van írva: rendszeres forgatás és megfelelő alátámasztás (ami a mi esetünkben teljesen sík lap), túlterhelve sincsen (60kg ill 75kg), továbbá nem ülünk rajta és a gyerek sem használja trambulinnak. Nem mondom hogy fájó háttal ébredünk reggelente, de számomra kicsit csalódás hogy bő egy év után már így néz ki (közel 260eFt-ért). Garancia érvényesítéséhez ha jól tudom 15%-os süllyedés kell, ami ennél a matrac magasságnál min 3cm. Kérdés hogy mikor érjük el ezt a kritikus szintet, elméletileg van még rá 9 év garancia (időarányos értékvesztéssel), illetve hogy adott esetben tudjuk-e majd ezt érvényesíteni.

Részemről a továbbiakban feltételesen ajánlott a termék.

További szép napot!

Üdv,

Krisztián