Sziasztok,
keton,
de hamar megszaladt! :-) Avass be a titkodba, nekem is kell egy ilyen.
macska,
ne hülyéskedj, nyávogj ide valamit, kérlek!
guruló,
nem Fulda az véletlenül? Én az Opelekre Fulda téligumikat vettem, nem bántam meg. A Fulda nem ma kezdte az ipart, ez onnan is látszik, hogy extrém méretekben is gyártanak abroncsokat.
Egyetértek viszont fargoval, mármint az olcsóbb márkák ügyében. Én még a Sava abroncsokat is számításba venném, a Good Yearhez tartoznak, nekem jobban tetszik mint a pirelli alaptípusa, holott még annál is kedvezőbb árú.
hobe,
fargo is és én is az Ivanicshoz hordjuk a tankokat. Egyszerűen el kell fogadni, hogy ekkora az órabér és kész. A munklájukkal eddig maximálisan elégedett vagyok, bár mint többször említettem, az S40-es (Triznek: cégünk S40-ese amit Édesanyám hajt, nemisakárhogy!) 52e km alatt mindössze két izzót fogyasztott, tehát nem volt alkalmam komolyabban letesztelni a szervízt.
Ami különösen tetszik: az udvariasság, a tisztaság, a korrektség.
Elvégre ha megveszel majd' 7millióért egy autót akkor igazán elvárhatod, hogy a későbbiekben is értékarányos szolgáltatásokat kapjál...
Amúgy működik az ABS és a TRACS, vagy csak világít a kontroll-lámpa?
Bolas,
nagyon sajnálom :-((( Vigasztaljon a tudat, hogy lore szívéhez is hozzánőtt a 'nagy fehér' :-)
lore