Köszönöm drágaságom!
a pozitív agyhullámok megérkeztek!!! a kettes tételt húztam: az ön által képviselt reklámvállalkozás részt kíván venni a közeljövőben rendezendő marketingkommunikációs Szakkiállításon. Vásárigazgatóság: Hungexpo. indokolja a részvételi döntést, írja le a célokat, valamint a kiállításszervezésse kronológiai (időrendi) lépéseit.
na ez volt, megírtam. jó lett, már csak a tanáron múlik, aki mondjuk egy f***...de reméljük a legjobbakat.
a helyzet az, hogy már lépek is, mert ugyebár megyek sikongatni (3.). shalina jól tudja, izomba megyek....húúúú, hazafelé hogy fogok fosni a sötétben egyedül.....jaaaaaaaajjjjj. na mindegy, remélem nem találkozom halálnak beöltözött emberrel, késsel a kezében, mert akkor biztos infarktust kapok azon nyomban....
ha holnap nem írnék, akkor ez történt.
te béla!!!
ma egyenőre nem csöngettek kétszer...:((((
remélem nem az 5-be címezted!!!!
hallottátok???
állítólag a pearl jam elmarad érdeklődés hiányában!!!! ugye ez nem igaz? mondjátok, hogy nem igaz különben paulina :_(.....nagyon szomorú leszek, ha mégis....
na jó, most tépek, talán még ma írok, de nem hiszem...tenap említett okok, azaz: sally gondolom nem marad fenn olyan sokáig, hogy még visszanézek, és gondolom nem hajlandó a másik szobában aludni...vagy mégis ??? :)))
a niztonság kedvéért elküldöm már most a csókokat és öleléseket:
csókok :-* és ölelések,
a ti linátok
béla! imádlak!!!
téged is libi!!!!
ketchup...téged is:) bár nem vagyok gaby spanic...