A **** életbe is!
Mintegy háromszor próbáltam elküldeni magasröptű soraimat, még szerencse, hogy elmentettem magvas mondanivalómat. Most megpróbálom negyedszerre idepréselni...
Ha az alábbiak immár harmadszorra mennének át, elnézést kérek. Ez a prebutleriánus primitivitás...
A grisa-bgs vonalhoz:
Attól, hogy apánk nem látta a halálát, bátyám még láthatta, tekintve, hogy mi ketten már viselünk némi genetikai másságot is, amely vonal, ugyi, nem BG-tenyésztés-függő volt.
sashimi:
Tudod, a mi kettősünknél másképp vannak ezek a dolgok mint tenyésztés... a sorshúzásunkkor dőlt el végül is az is, hogy ki "menekül meg", képzeld el, ha én veszem magamra a homoki sügérbőrt. Én tudok ilyen jövőkomplexumról is...
Az Atreidák sorsa a rég elveszett Földtől legalább idáig követett minket, igaz rajtunk keresztül pedig az embert is. Hogy bátyám miképp változtatott, az más kérdés.
Én mást tettem volna, de ez már mindörökre az én (és F.Herbert titka marad), azt hiszem.
Egyébként bátyám emlék-együttesében én is ott voltam. Azt én sem tudom, hogy a halála után létrejött férgekben mi/mennyi lakozik/ott.
üdv,
Ghanima
ps: sashimi: a nicked nem egy japán ételtől jön?? Elnézést, ha túl kiváncsi vagyok, ne válaszolj. Hopp, a másik ötletem: német nyelvű népcsoport + Amerika névadójának más nyelvű becézőalakja talán.
De tudod: "Ha nem akarod, nem kell..." :-))